Skribent & redaktör

nostalgia-997273_1280Söker du en snabb, noggrann och engagerad skribent, redaktör eller projektledare till din tidning eller ditt projekt?

Hör av dig till mig!

Jag har arbetat som journalist i drygt 20 år, på olika tidningar, och i de flesta befattningar. Redaktionschef, redaktör, reporter, redigerare, korrekturläsare, krönikör, projektledare – och allt har varit lika roligt och utvecklande!

Min senaste anställning hade jag på Hemmets Veckotidning i Malmö där jag fram till maj 2015 arbetade som inredningsredaktör, samtidigt som jag ansvarade för tidningens webbsajt.

Idag frilansar jag för flera svenska magasin och veckotidningar, däribland Femina, tidningen Hälsa och Året Runt, Allers, Allas och Hemmets Veckotidning.

Jag har under åren också haft uppdrag som frilansredaktör. För tidningen Hälsa har jag skrivit notiser inom träning och hälsa och haft ansvar för tidningens experter och innehåll på webben.

Från september 2020 till december 2022 arbetade jag som frilansredaktör för Rulla Vagn och då framförallt med redigering av texter för webbpublicering.

2023 är jag redaktör för sidorna Hälsosamt i tidningen Hälsa. Jag har också ett frilansuppdrag som förläggare på Hoi Publishing.

Arbetsplatser

Hemmets Veckotidning (2015-2009)

Allas Veckotidning (Sommaren 2015)

Appelberg (2008)

Tidningen Hennes (2006-2002)

Tidningen Solo (2002-2001)

2006-2008 arbetade jag som frilansredaktör för tidningen Hennes, samtidigt som jag studerade på Lunds universitets Författarskola.

Utbildning

Fil kand i medie- och kommunikationsvetenskap, Lunds universitet

Fil kand i litterärt skapande, Lunds universitet

Projektledning, Malmö Högskola

Ny som chef, Tidningsutgivarna

Coaching, Egmont