Bra folk säger bra saker om mig

callout-29486_1280”När jag jobbade med Linda drog hon igång vår webb, skrev, inredde, stylade, redigerade och projektledde. Kan man vara en renässansmänniska 2016? I så fall är Linda det!”

Pia Ljungqvist, chefredaktör, Hemmets Veckotidning

”Jag har arbetat med Linda i många år, både på magasin och på veckotidning. Linda är en resultatorienterad, flyhänt och driven redaktör som rör sig obehindrat mellan olika ämnesområden. Hon bemästrar både print och digitalt och förenar på ett skickligt sätt kreativt skrivande med knivskarp analys och affärsmässighet.”

Jenny Worne, fackchef, Hemmets Veckotidning

”Linda ser de små tingens finess och lyfter artiklar med sin klurighet och språkbegåvning. Hon ser tydliga vinklar, är lyhörd, snabb och noggrann. Det är roligt att samarbeta med henne, hon är alltid på gott humör och sprider go stämning – och hon missar aldrig en deadline.”

Helena Ljunggren, fackchef, tidningen Allas

”Linda har en av de mest sällsynta begåvningarna inom skrivaryrket. Hon har humor. En lågmäld, underskruvad humor som får mig att skratta käken ur led.”

Jan Sigurd, författare och handledare på Lunds universitets Författtarskola

”Linda Unnhem är en oerhört skicklig skribent – driven, säker och professionell.”

Anneli Sjöborg, chef på Kultur- och fritidsförvaltningen i Höganäs kommun. 

”Linda är strukturerad, har koll och förmåga att hålla flera bollar i luften samtidigt. När jag blev chefredaktör på tidningen Hennes var det faktiskt under förutsättning att jag fick promota Linda till redaktionschef, för jag hade väldigt snabbt sett hennes potential. Hon har ett bra spaningsöga (och var till exempel den första att nämna ordet ”blogg” så att jag hörde det, och med det blev Hennes först med att skriva om bloggfenomenet). Dessutom är hon kul att jobba med och säger vad hon tycker! Det gillar jag!”

Maria Torshall, tidigare chefredaktör på tidningen Hennes, numera chefredaktör på tidningen Hälsa